WELKOM OP
HUURDERSDOMESTA.NL


DEZE WEBSITE IS VAN EN VOOR HUURDERS VAN DOMESTA.

Er zijn verschillende huurders- organisaties die zich inzetten om u te helpen en uw belangen te behartigen. Drie lokale huurders- verenigingen zijn actief in de gemeente

   Coevorden 
   Emmen
   Hoogeveen

En er is een overkoepelende huurdersorganisatie:

    Huurdersplatform SAM

Dit platform richt zich op beleidszaken die spelen in het hele werkgebied van Domesta. 

Klikt u op de logo's hiernaast voor meer informatie over de huurdersorganisatie bij u in de buurt.

 

Op 27 januari nodigden we allerlei organisaties uit om stil te staan bij onze ambities voor 2016. We gaan voor meer contact met de achterban en regelen onze eigen ondersteuning. In 2015 keken we als huurdersorganisaties waar we zelf dingen moeten veranderen, onder andere om te voldoen aan de Woningwet. Tijdens de bijeenkomst lanceerden we ook de nieuwe naam van het huurdersplatform (SAM) en de nieuwe website. Samen met andere huurdersorganisaties, de gemeenten Coevorden, Emmen en Hoogeveen en Domesta kwamen we bij elkaar in Coevorden. Al deze mensen gaan zich inzetten voor goed wonen voor de huurders van Domesta!

 

De huurdersorganisaties van Domesta maken elk een eigen nieuwsbrief. U kunt zich voor de nieuwsbrieven inschrijven door uw gegevens achter te laten. Klikt u hieronder van welke organisatie u een nieuwsbrief wilt ontvangen.